winkel-lichtervelde-hello-august

Bezoek onze winkel in Lichtervelde

Naast onze webshop hebben we sinds kort in Lichtervelde (West-Vlaanderen) een permanente winkel waar je de leukste postkaarten kan scoren. We geven je alvast een online rondleiding, maar breng ons gerust een bezoekje in real life!

winkel-lichtervelde-hello-august

Voor echte paperlovers

Hoef je de term paperlover niet meer op te zoeken en herken je jezelf hierin? Dan is onze winkel zeker en vast jouw bezoekje waard! Naast meer dan 150 originele wenskaarten voor elk moment van het jaar, vind je er ook handige week- en maandplanners, toffe cadeaulabels en onze bekende 50-moments-in-a-box.

Het ideale cadeautje
Ben je op zoek naar het ideale geschenk voor een vriend(in), mama/papa, oma/opa? Kies een van onze postkaartensets of een 50-moments-in-a-box: 50 kaarten die je doorheen het hele jaar kan gebruiken, voor allerlei gelegenheden. Wij verpakken het cadeautje ter plaatse en met veel liefde in!

Ontdek onze winkel
Je kan ons vinden in hartje Lichtervelde, tussen Brugge en Kortrijk.

Statiestraat 4
8810 Lichtervelde
België

Iets te ver? Geen probleem!
We hebben ook een uitgebreide wenskaarten webshop waar je helemaal relaxed vanuit de zetel jouw favoriete kaartjes kan uitkiezen en bestellen!

Openingsuren
Onze winkel is open op dinsdag van 12u tot 15u en op vrijdag van 9u tot 12u, uitgezonderd op feestdagen. Je kan ook altijd een afspraak maken voor een ander passend moment tijdens de week via charlene@hello-august.be of 0479 66 75 79.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.