Hello August nu ook op Flavourites en Happlify

Hello August nu ook op Flavourites en Happlify

Hello August groeit en groeit en… is vanaf nu ook te vinden op Flavourites én Happlify! Misschien ken je deze leuke Nederlandse platforms al, of misschien nog niet? Je komt er alles over te weten in deze blog!

 

Flavourites Happlify Hello August

Flavourites
Eén van onze favoriete platforms uit Nederland is zonder twijfel Flavourites. Omgekeerd is de liefde ook zo groot: we werden als ‘snoepje’ geselecteerd. Ons feelgood merk staat nu tussen allemaal andere mooie merken, yes!

Flavourites is zelf geen webshop, maar een verzameling van de leukste (web)shops. Je kan er zalig doorheen scrollen en de leukste merken (her)ontdekken. Met een brede waaier van verschillende producten en merken, vind je altijd iets naar je zin! Is het nu om het ideale cadeautje te vinden of heb je shopdrang? Ben je op zoek naar een originele workshop, een kinderuitstapje of die ene reisbestemming? Je vindt het vast en zeker op Flavourites!

Leuk weetje: Op Flavourites is er regelmatig een leuke giveaway. Tussen 16/08 en 29/08 organiseert Hello August er eentje, hou dus zeker de website in de gaten!

Hello August wenskaarten webshop

Happlify
Wij zijn happy! Want ook op Happlify kan je ons terugvinden. Happlify is je ‘go to’ voor een blij moment. De naam zegt het zelf: met Happlify heb je een happy life. Waarom? Dat is simpel. Via het platform wil Happlify mensen, merken, webshops, coaches en dienstverleners verzamelen die iets positiefs kunnen bijdragen aan een blij leven.

Ook met de kaartjes van Hello August willen we die positiviteit verspreiden. Verschillende producten van Hello August zijn daarom opgenomen in de Happlify shop. Bekijk het aanbod hier

Laat je inspireren op Flavourites en Happlify en ontdek alle unieke merken!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.