Voor welke gelegenheid koop je nu een postkaart?

Voor welke gelegenheid koop je nu een postkaart?

Postkaarten vind je bij Hello August voor élk moment! Zie je het bos door de bomen niet meer? Deze blog geeft je een handig overzicht van alle wenskaarten die je kan kopen op onze webshop of in onze winkel.

Wenskaart kerst- en nieuwjaar
Het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar starten doen we natuurlijk met de nodige wensen. Schrijf jouw beste wensen neer op een kerst wenskaart of nieuwjaarskaart van Hello August.

 wenskaarten webshop Hello August eindejaar

 

Wenskaart verjaardag
Verjaren doen we allemaal. Iedereen weet dan ook hoe fijn het is om verjaardagswensen te krijgen zoals: ‘gefeliciteerd!’ of 'proficiat!'. Bij Hello August hebben we meer dan 40 verjaardagskaarten waar je uit kan kiezen.  Ontdek de volledige collectie wenskaarten voor een verjaardag hier.

 wenskaarten webshop Hello August verjaardag

 

Wenskaart geboorte
Proficiat, een geboorte! Speelse en vrolijke wenskaarten voor een geboorte vind je bij Hello August. Of misschien zoek je wel een wenskaart voor een tweeling? Of wil je oma/opa in een kaartje geven voor hun kleinkind? We hebben het allemaal!

 wenskaarten webshop Hello August geboorte kleinkind tweeling

 

Vader- en moederdag wenskaart
Onze mama’s en papa’s vergeten we natuurlijk ook niet. Op onze webshop vind je alle wenskaarten voor mama en papa een onvergetelijke dag te bezorgen. 

 wenskaarten webshop Hello August moederdag vaderdag

 

Juf & meester wenskaart
Ken jij the best teacher in town of geef je een kus aan de juf voor het fantastische schooljaar? Doe het met een kaartje! Onze collectie juf- en meesterkaartjes vind je hier.

 wenskaarten webshop Hello August juf meester schooljaar

 

Communie & lentefeest wenskaart
‘Gefeliciteerd met jouw communie’, proficiat met je lentefeest’. Maak er een vrolijk feestje van met één van de vrolijke postkaartjes van Hello August, voor een gezellig communie- of lentefeest.

 wenskaarten webshop Hello August eerste communie lentefeest

 

Huwelijk wenskaart
Rijst vliegt in het rond en de liefde spat ervan af! Liefde is liefde bij Hello August. We hebben daarom ook een ruim assortiment aan huwelijk wenskaarten. Eén ding is zeker: het is ‘the best yes ever!

 Wenskaarten webshop Hello August trouw jubileum

 

Wenskaart sterkte
Hello August is er voor alle mooie momenten, maar ook voor droevige. Een hart onder de riem voor wie het nodig heeft, een schouder om op te huilen. Als woorden het even niet meer zeggen, kan een postkaartje het meestal wél! Wenskaarten zoals ‘veel sterkte’ vind je op deze pagina.

 wenskaarten webshop Hello August sterkte deelneming

Natuurlijk hebben we nog héél wat wenskaarten op de webshop. Ontdek hier nog andere thema’s zoals beterschap, feest, zomaar, interieur, zomer… Wil je graag door alle postkaarten neuzen? Klik hier.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.