Stichting Pelicano

Actie Stichting Pelicano

Hello August steunt Stichting Pelicano

We ontwierpen speciaal voor de feestdagen knusse eindejaarskaartjes. Wie zo’n set wenskaarten aankoopt, steunt Stichting Pelicano. Het is al het derde jaar op rij dat Hello August de stichting een hart onder de riem steekt.

Ontdek onze knusse eindejaarskaarten

Deze set bevat zes knusse eindejaarskaarten met elk een krachtige Nederlandstalige nieuwjaarsboodschap. De kaartjes hebben stuk voor stuk unieke handgetekende illustraties en worden opnieuw gedrukt op papier van maïsrestanten.

We schenken per verkochte set 2 euro aan Stichting Pelicano. Een goed doel waarin we ons met Hello August helemaal in kunnen vinden. Bestel nu al jouw voorraad nieuwjaarskaartjes t.v.v. Stichting Pelicano.

 

knusse eindejaarskaartjes

 

Wie is Stichting Pelicano?

Logo Stichting Pelicano

Stichting Pelicano lost op een duurzame manier de kinderarmoede op in België. Concreet betekent dat ze voorzien in basisbehoeften van kinderen die in ons land in armoede leven. Denk bijvoorbeeld aan maaltijden, kledij, schoolgerei, lidgeld voor de jeugdbeweging of sportclub… Elk Pelicanokind wordt financieel duurzaam ondersteund tot het een plaats heeft gevonden in het werkveld. Het welzijn van het kind staat voorop en alle steun gaat rechtstreeks naar de Pelicanokinderen.