16 unieke verkooppunten die een bezoekje waard zijn!

16 unieke verkooppunten die een bezoekje waard zijn!

It’s time for a BIG shout-out! In deze blogpost zetten we enkele unieke verkooppunten in de kijker, waar je de wenskaarten van Hello August kan shoppen. We gieten enkele Vlaamse verkooppunten in een handig overzicht. Geloof ons: je wil deze pareltjes zéker eens bezoeken.

 

WEST-VLAANDEREN

Allossa

Allossa

Ben je fan van duurzame producten? Draag je graag bij aan een groene planeet? Dan is Allossa in Izegem echt iets voor jou. Je vindt hier rugzakjes gemaakt van gerecycleerde PET-flessen, natuurlijke was- en reinigingsproducten en véél meer ecologische geschenken. Bovendien kan je in de bar genieten van lokale, vegan lekkernijen.

Marktstraat 20, 8870 Izegem
Website: 
allossa.be

 

Goûts et Couleurs

Goûts et Couleurs

Een uitstap naar het Venetië van het Noorden is niet compleet zonder een bezoek aan Goûts et Couleurs. In hartje Brugge vind je de hippe interieurzaak én inspirerende conceptstore op een boogscheut van elkaar. Ester en Bob begeleiden je om jouw woning warm in te richten. Ook voor leuke accessoires, cadeautjes en papierwaren ben je hier aan het juiste adres.

Ezelstraat 1&5, 8000 Brugge

 

Kabine

Kabine

Even uitwaaien aan zee en wat rust opzoeken in een huiselijke sfeer, dat is 100% Kabine. De conceptstore spitst zich toe op families. Je kan hier naar hartenlust shoppen, er is een groot aanbod voor kinderen. En dat is nog niet alles. Kantine in Koksijde en Kabine Koffie in Oostende gooien van woensdag tot zondag de deuren open voor een koffie of lunch. 

Fortstraat 16, 8400 Oostende
Maurice Blieckstraat 11, 8670 Koksijde
Website: kabine.be

 

Marguerite

MargueriteMarguerite straalt pure gezelligheid uit. Tussen de planten (die je ook kan aankopen!) geniet je van een drankje. Laat dit rustgevende plekje in Wakken de ideale pitstop zijn tijdens of na een deugdoende wandeling in het prachtige bos de Baliekouter. Ben je niet weg te slaan en blijf je het liefst wat langer bij Marguerite? Dan kan je een kamer boeken in de B&B.                                                                                  
Molenstraat 30a, 8720 Wakken
Website: margueriteshopandstay.be

 

OOST-VLAANDEREN

Atelier eMTee

Atelier eMTee

Lifestyleboetiek Atelier eMTee is een winkel waarin je kan blijven rondkijken en altijd weer iets nieuws ontdekt. Het aanbod van de conceptstore is énorm: kledij, accessoires voor je interieur, boeken, meubelen... You name it! Ook je honger kan je hier stillen dankzij heel wat lekkers op de uitgebreide ontbijt- en lunchkaart.

Florimond Leirensstraat 49, 9320 Wetteren
Website: atelieremtee.be

 

 

Detailshop

DetailshopDetailshop in Destelbergen (op enkele kilometers van Gent), is de interieurzaak met – hoe kan het ook anders – een sterk oog voor detail. Het doel van zaakvoerster Lien? Een lach op iemands gezicht toveren. Ze kiest alle collecties met zorg uit, zodat jij jezelf of een geliefde kan verwennen met een mooi, opvallend, leuk of praktisch geschenk.                                                                                        
Dendermondesteenweg 475, 9070 Destelbergen

 

Krokoprim

Krokoprim

Is het tijd om de garderobe van je kinderen aan te vullen met hippe stuks? Dan moet je bij Krokoprim zijn, dé kindvriendelijke conceptstore in hartje Ninove. Ook de mama’s kunnen hier eens rondsnuisteren, er is een mooi aanbod accessoires om je outfit dat tikkeltje meer te geven. Ben je eerder op zoek naar een origineel geschenk? Ook dan is Krokoprim een must visit.  

Graanmarkt 47, 9400 Ninove
Website: krokoprim.be

  

Sublim

Sublim

Een ultiem thuisgevoel realiseren, dat is de expertise van Sublim uit Lokeren. Ondertussen staat de derde generatie aan het roer. Met jarenlange ervaring en tonnen kennis, helpen Tomas en Sibylle jou om heel wat sfeer naar de huiskamer te brengen en zo het interieur van je dromen te creëeren. In het gamma van Sublim: stijlvolle designmeubelen, hebbedingetjes om je interieur wat 'schwung' te geven én natuurlijk onze wenskaartjes. 

Kerkstraat 27, 9160 Lokeren
Website: sublim.be

 

 

VLAAMS-BRABANT

BARBÓÉK

barboek

Boekenliefhebbers, opgelet! BARBÓÉK in Leuven moet je gewoon eens een bezoekje brengen. De boekenwinkel werd ondergebracht in een uniek pand: een verbouwde gewezen drukkerij. De gevulde kasten en tafels zorgen ervoor dat iedereen zijn ‘ding’ kan vinden. Extra leuk: je kan genieten van een drankje op het zonnige terras. Extra, extra leuk: je kan Jeroen Meus enkele panden verder zien koken.

Schrijnmakersstraat 17, 3000 Leuven
Website: barboek.be

 

Eva!

Eva

Eva! vind je in een autovrij, gezellig straatje aan de voet van de basiliek van Halle. Al drie jaar lang staat Eva paraat in haar winkeltje met originele en verrassende geschenkjes. Wil je graag eens een ander cadeautje geven dan een ‘standaard’ boeket bloemen of een flesje wijn? Dan is Eva! jouw place to be.

Klinkaert 1, 1500 Halle
Website: evainterieur.be

 

Renée

Renee

Lokaal, handgemaakt en duurzaam, dat zijn de pijlers van Renée uit Grimbergen. Internationale merken liggen hier te pronken naast Belgisch talent. Alle producten kiest de zaakvoerster eigenhandig uit. Eén ding is zeker: hier loop je buiten met happy vibes en een not so average geschenk. Psst, ook een opvallende muurtekening van Eva Mouton kan je hier bewonderen!

Wolvertemsesteenweg 100, 1850 Grimbergen
Website: reneeshop.be

 

 

ANTWERPEN

Boekhandel Salvator

Salvator

Vlakbij de Grote Markt in Mechelen kan je Boekhandel Salvator terugvinden. Boekenwurmen kunnen in deze stijlvolle, onafhankelijke boekhandel zeker en vast hun slag slaan. Het assortiment boeken is breed, en ook het aanbod non-books groeit! Zoek je nog een cadeautje met een mooie boodschap? Dan zal je hier scoren!

Befferstraat 5, 2800 Mechelen
Website: salvator.be

 

Mini Butik

Mini Butik

Cadeautjes verzinnen, het is vaak een moeilijke klus. Gelukkig kan je in Zoersel terecht bij Mini Butik. Als je deze winkel binnenstapt, krijg je gigantisch veel inspiratie. Wedden dat deze winkel jouw go-to wordt, als je op zoek bent naar een geschenk voor jezelf of geliefden? 

Kerkhoflei 36, 2980 Zoersel
Website: minibutik.be

 

 

MOOSE in the CITY

Moose in the city

Al meer dan 10 jaar is MOOSE in the CITY een gevestigde waarde in Antwerpen, in 't stad. In de belevingswinkel vind je fashion en design met Scandinavië als inspiratie. Sinds 2020 ligt de focus meer dan ooit op duurzaamheid. Wij zijn overtuigd, naast een bezoekje aan de Meir, het Havenhuis en het MAS, moet je ook eens langsgaan bij MOOSE in the CITY als je een uitstap naar Antwerpen plant.

Ijzerenwaag 10, 2000 Antwerpen

  

LIMBURG

Baracc.

Baracc.

Zin in een speciale koffie, een eerlijk drankje of homemade gebakje? Baracc. in Beringen is de plek die jij zoekt! Bovendien kan je terwijl je nipt van je koffie het duurzame aanbod in de winkel ontdekken. Dit is een plek die duurzaamheid en rust uitstraalt. Een aanrader!

Stadswal 14, 3580 Beringen

Blabloom

Jonge ouders die duurzame keuzes willen maken zitten bij Blabloom helemaal goed! Maar met het uitgebreide aanbod van duurzame merken ben je ook aan het juiste adres om een verrassend geschenkje uit te kiezen. En daar hoort uiteraard ook een gepast wenskaartje bij. 

Hasseltweg 78, 3600 Genk
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
De wenskaarten van Hello August zijn ondertussen al in 190 verkooppunten te vinden, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Je kan de volledige lijst met verkooppunten hier terugvinden. We hopen dat onze verkooppunten je binnenkort mogen ontvangen!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.