De favoriete producten van Charlène

De favoriete producten van Charlène

Het aanbod van Hello August is groot en gelukkig maar, zo is er voor elk wat wils. Ondanks dat Charlène haar kaartjes en producten zelf ontwerpt, heeft ze natuurlijk ook haar favorieten. Voor deze blog koos ze haar vijf favoriete producten uit in de winkel. Scroll en ontdek!

 

Hello august postkaarten wenskaarten

 

50-moments-in-a-box Hello August1. All time favorite: Dé 50-moments-in-a-box

Ze durfde de 50-moments-in-a-box bijna niet kiezen: “Ben ik daar nu weer met mijn box?” Maar deze box is echt wel haar all time favorite. De box bevat 50 kaartjes voor elk moment van het jaar. De eerste box zag het levenslicht in 2015. Vijf jaar later (2020) volgde er een gloednieuwe box. Wegens groot succes proberen we er vanaf nu een jaarlijkse traditie van te maken. Zo kan je jezelf (of iemand anders) elk jaar van een nieuwe box voorzien. Wie zo’n box thuis heeft liggen, hoeft nooit te stressen om last minute nog op zoek te gaan naar een kaartje. De box is niet alleen heel handig, maar heeft ook de looks. “Wanneer ik een nieuwe box ontwerp, zorg ik er ook voor dat heel wat thema’s en feesten aan bod komen. Zo heb je voor elke gelegenheid een kaartje in huis. Bovendien is de box ook een echt koopje, voor 39,90 euro heb je 50 originele kaartjes.” zegt Charlène.

 

   

Letter postcards Hello August2. Abstracte vormen en dansende typografie: de ‘letter postcards’ 

Op de tweede plaats staan haar 12 nieuwe letter postcards. Met abstracte vormen en dansende typografie worden leuke boodschappen gecreëerd. Of het nu een ‘happy you day’ is of ‘you are gold’: van deze kaartjes word je instant gelukkig. Ook hier komen verschillende thema’s aan bod zoals geboorte, verjaardag of een goede portie appreciatie. De box bevat 6 verschillende ontwerpen, 12 postkaarten en komt in een leuke doos voor 16,90 euro.

 

   

 

 

 

Maandplanner Hello August

3. Handig plannen met de maandplanner

Op de derde plaats staat zonder twijfel de monthly planner of de weekplanner. Als ondernemer van Hello August is plannen een grote noodzaak. Dat doet ze het liefst met haar eigen handige maandplanners. Geen vaste datum of jaartal, maar een maandplanner die je helemaal zelf kan invullen naar voorkeur. Start je midden in de maand met plannen? Dat kan! De planner heeft 25 vellen, dus meer dan twee jaar planningsplezier verzekerd voor 9,90 euro.  

 

 

 

 

 

 

 

Cadeaulabels Hello August4. Originele cadeaulabels

Charlène geeft en krijgt graag bloemen en cadeautjes. Wat er volgens haar dan niet mag ontbreken is een leuk labeltje met een persoonlijke boodschap. Daarom ontwierp ze twee collecties cadeaulabels. Ze kon niet kiezen tussen alle cadeaulabels dus koos ze als favoriet voor collectie één. De frisse kleuren en speelse illustraties zorgen ervoor dat de giftlabels opvallen. Ook de thema’s zijn heel divers. Voor elke gelegenheid waar een cadeautje of bloemetje bij past, is er een cadeaulabel van Hello August. Eén cadeaulabel koop je al voor één euro! De volledige collectie bevat 12 giftlabels voor 10 euro.

 

 

 

 

 

Postkaart Hello August birthday5. A totally bananas birthday

Als Charlène dan toch één kaartje moet kiezen, dan grijpt ze zonder twijfel naar het vrolijke kaartje ‘Have a totally bananas birthday!’. Een kaartje waar bananen in het rond vliegen. Het kaartje typeert de stijl van Hello August: een grappige quote met vrolijke illustraties. Dit kaartje (en alle andere postkaarten) scoor je voor 2,50 euro. Pssst… leuk weetje: Charlène haar bananas birthday is op 7 januari!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.