Hello August telt af naar Kerstmis en Nieuwjaar!

Hello August telt af naar Kerstmis en Nieuwjaar!

Nu de maand november van start is gegaan, kunnen we officieel aftellen naar de feestdagen. Sta jij ook al te popelen om wenskaarten voor kerst en nieuw  te schrijven aan vrienden en familie? Wij alvast wel! Ontdek in deze blogpost het aanbod van Hello August voor Kerstmis en Nieuwjaar en laat je inspireren... 

 

Warme wenskaarten voor de gezelligste periode van het jaar

Tover een lach op iemands gezicht en laat zijn/haar hart borrelen van warmte met de warme wenskaartjes. De box bevat twaalf wenskaarten met zes feestelijke ontwerpen en twaalf enveloppes. De set is beschikbaar in het Nederlands en Engels, zodat je over de grenzen heen hartverwarmende boodschappen kan rondsturen. Beide sets kan je kopen voor 16,90 euro. 

Ontdek de warme wensenkaartjes of warm wishes postcards.

 

Warme wenskaarten Hello August 

Knusse eindejaarskaartjes voor een spetterend 2022

Charlène ontwierp de knusse eindejaarskaartjes speciaal voor Nieuwjaar. In de set vind je zes, Nederlandstalige ontwerpen die gezelligheid, vrolijkheid en positiviteit uitstralen. De knusse kaartjes zijn ideaal om je geliefden de beste wensen voor het nieuwe jaar te bezorgen! De set kan je kopen voor 9,90 euro

Hello August steunt met de knusse eindejaarskaartjes een goed doel. Per verkocht setje schenken we 2 euro aan Stichting Pelicano. Die stichting strijdt op een duurzame manier tegen kinderarmoede in België; een thema dat ons nauw aan het hart ligt! 

Ontdek de knusse eindejaarskaartjes.

Knusse eindejaarskaartjes Hello August

Postkaartjes naar keuze voor de feestdagen

Hou je ervan om zelf geschikte postkaarten te zoeken voor de feestdagen? Duik eens in ons aanbod losse kaartjes en wie weet vind jij dé perfecte kaart. Het aanbod van Hello August voor kerst en nieuw is nog groter dan vorig jaar! Er zijn elf nieuwe ontwerpen van Charlènes hand gedrukt op ecologisch papier van maïsrestanten. Een losse kaart kost 2,50 euro.

Ontdek onze postkaarten voor de feestdagen.

Losse postkaarten Hello August

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.