Voor welke gelegenheid koop ik een wenskaart?

Voor welke gelegenheid koop ik een wenskaart?

Postkaarten vind je bij Hello August voor élk moment! Zie je het bos door de bomen niet meer? Deze blog geeft je een handig overzicht van alle wenskaarten die je kan kopen in onze webshop.

 

Wenskaart kerst- en nieuwjaar
Het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar starten doen we natuurlijk met de nodige wensen. Schrijf jouw beste wensen neer op een kerst wenskaart of nieuwjaarskaart van Hello August.

 

Wenskaart verjaardag
Verjaren doen we allemaal. Iedereen weet dan ook hoe fijn het is om verjaardagswensen te krijgen zoals: ‘gefeliciteerd!’ of 'proficiat!'. Bij Hello August hebben we meer dan 50 verjaardagskaarten waar je uit kan kiezen.  Ontdek de volledige collectie wenskaarten voor een verjaardag hier.

 

Wenskaart geboorte
Proficiat, een geboorte! Speelse en vrolijke wenskaarten voor een geboorte vind je bij Hello August. Of misschien zoek je wel een wenskaart voor een tweeling? Of wil je oma/opa een kaartje geven voor hun kleinkind? We hebben het allemaal!

 

Vader- en moederdag wenskaart
Onze mama’s en papa’s vergeten we natuurlijk niet. Op onze webshop vind je alle wenskaarten om de (plus)mama en (plus)papa een onvergetelijke dag te bezorgen. Maar ook voor de oma's en opa's zijn er leuke kaartjes in het assortiment.

 

Juf & meester wenskaart
Ken jij the best teacher in town of vond jij het schooljaar ook zo 'spektaculair'?  Bedank je leerkracht met een kaartje! Onze collectie juf- en meesterkaartjes vind je hier.

 

Communie & lentefeest wenskaart
‘Gefeliciteerd met jouw communie’, ‘proficiat met je lentefeest’. Maak er een vrolijk feestje van met één van de vrolijke postkaartjes van Hello August, voor een gezellig communie- of lentefeest.

 

 

Huwelijk wenskaart
Rijst vliegt in het rond en de liefde spat ervan af! Liefde is liefde bij Hello August. We hebben daarom ook een ruim assortiment aan huwelijk wenskaarten. Eén ding is zeker: het is ‘the best yes ever!

 

Wenskaart sterkte
Hello August is er voor alle mooie momenten, maar ook voor droevige. Een hart onder de riem voor wie het nodig heeft, een schouder om op te huilen. Als woorden het even niet meer zeggen, kan een postkaartje het meestal wél! Wenskaarten zoals ‘veel sterkte’ vind je op deze pagina.

 

Natuurlijk hebben we nog héél wat wenskaarten op de webshop. Ontdek hier nog andere thema’s zoals beterschap, feest, zomaarinterieur, zomer… Wil je graag door alle postkaarten neuzen? Klik hier.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.