Waarom Hello August in jouw winkel hoort

Waarom Hello August in jouw winkel hoort

Ben je op zoek naar originele en vernieuwende producten? Die nog eens ecologisch en kwalitatief zijn ook? Meet Hello August! Met verrassende - en vaak grappige - kaartjes wil Charlène de wereld een beetje mooier maken. Nog niet overtuigd? Geen probleem, we geven je graag een checklist waarom Hello August in jouw winkel onmisbaar is! 

 

Hello August Wholesale
 1. Jouw winkel is…
  …een hippe concept store, een verrassende cadeauwinkel, een fleurige bloemenzaak, een boeiende boekenhandel of misschien wel een magische museumshop? Staat jouw winkel niet in het rijtje? Geen paniek! We staan altijd open voor een uniek concept of een verrassende winkel. Stuur een mailtje naar charlene@hello-august.be en we bekijken het samen.
 1. 100% Belgisch, 100% ecologisch
  Geen ‘made in China’ bij Hello August. Alles wordt lokaal geproduceerd, van ontwerp tot verpakking. Met onze kaartjes hebben we dan ook een heel kleine voetafdruk. Daarnaast zijn al onze producten ecologisch verantwoord. Zo zijn de postkaartjes gedrukt op papier met maïsrestanten en zijn de enveloppes gemaakt van gerecycleerd papier. Onze wenskaarten zal je trouwens ook niet vinden in het welbekende plastiekje maar gewoon los. Kortom, hier bij Hello August zijn we lief voor het milieu. Matcht jouw winkel met onze waarden? Check!
 1. Voor elk moment een kaartje
  Wie in jouw winkel binnenkomt zoekt vaak achter een cadeautje. Klopt, niet!? Cadeautjes voor alle gelegenheden. Ook wij hebben een assortiment van meer dan 150 postkaarten voor élk moment in het leven. Van droevige tot heel vrolijke momenten. You name it, we’ve got it. Naast vele postkaartjes hebben we heel wat cadeaulabels, ideaal voor een cadeautje of bloemetje. Want naast een cadeautje hoort een originele en persoonlijke boodschap vinden wij.
 1. We staan klaar voor jou
  Zijn jouw kaartjes plots op? Of heb je er gewoon dringend nodig? Wij sturen jouw bestelling tijdens de week binnen de 24 uur op. Zo heb je nooit een kaartjestekort. Ook is het altijd mogelijk om een bestelling af te halen in Lichtervelde na afspraak. We zijn heel flexibel om de beste service te garanderen, dus bel (+32 479 66 75 79) of stuur ons gerust een mailtje om concreet af te spreken.
  Voor leuke winkels zoals die van jou hebben we ook displays van Hello August beschikbaar. Deze kan je mits het betalen van een waarborg verkrijgen. Naast al deze voordelen voorzien we voor onze verkooppunten ook een mooie marge. Want als verkooppunt ben je onze nummer één!

4x check?
Twijfel of wacht niet langer, maar vraag jouw logincode vandaag nog aan via onze wholesale webshop. Dat kan door een e-mailtje te sturen met vermelding van:

 • de naam van je bedrijf
 • de aard van je bedrijf
 • de locatie van je bedrijf
 • je website en links naar social media
 • je bedrijfsgegevens en btw-nummer

Ook op OrderchampAnkorstore en Faire kan je ons terugvinden.

 

Een lijst van al onze verkooppunten kan je terugvinden via dit overzicht

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.