Hoera… een nieuwe collectie Hello August 2021!

Hoera… een nieuwe collectie Hello August 2021!

Hello August zit niet stil. Na een eerste 50-moments-in-a-box, kwam een tweede en nu is er… o ja, een derde! Deze box komt samen met een set troostkaartjes en warme wensenkaartjes. We stellen jou met trots voor: onze nieuwe collectie!

nieuwe collectie hello august

50 moments-in-a-box, editie 3
In 2015 startte Charlène met een wenskaartenlabel, Hello August. Het allereerste product van webshop was een 50-moments-in-a-box. 750 exemplaren en vijf jaar later werd een nieuwe box geboren. Daarvan verkochten we maar liefst 1050 exemplaren! Een groot succes en nu zijn we het zeker: iedereen heeft graag het gepaste kaartje in huis. Weg stress, hallo voorbereid zijn!

De derde box heeft vrolijke kaartjes, sterktekaartjes, zomaarkaartjes en feestelijke kaartjes. Postkaartjes die je het hele jaar door kan gebruiken voor alle gelegenheden! Zoals bijvoorbeeld een wenskaart voor kerst, nieuwjaar, een verjaardag of geboorte. De box bevat 50 postkaartjes met 30 unieke ontwerpen en 50 enveloppes voor 39,90 euro. Ontdek de nieuwe 50-moments-in-a-box.

Hart onder de riem met troostkaartjes
Naast de box lanceren we een nieuwe set troostkaartjes. Een hart onder de riem voor wie het moeilijk heeft of iemand is verloren. Als woorden het even niet meer kunnen zeggen, is een kaartje wel op zijn plaats. Zo brachten we een set unieke kaartjes uit. Geen saaie landschappen, maar frisse illustraties met een mooi kleurenpalet. Een set troostkaartjes bevat 6 postkaarten met 6 enveloppes voor 9,90 euro. Ontdek de troostkaartjes.

Warme wensen voor 2022
Op het einde van het jaar sturen we elkaar maar al te graag onze beste wensen. Hello August helpt je graag een handje met deze leuke set ‘warme wensenkaartjes’ met vrolijke boodschappen. In de set zitten zowel postkaarten voor kerstmis als voor nieuwjaar. Eerst schrijven, dan champagne! De set kan je kopen in twee talen: Nederlands of Engels. Beide sets bevatten 12 postkaarten en 12 enveloppes voor 16,90 euro. 
Ontdek de warme wensenkaartjes of warm wishes postcards.

Belgian eco design
Zoals altijd is ook de nieuwe collectie van Hello August ecologisch, duurzaam en 100% Belgisch. Alle wenskaarten zijn gedrukt op ecologisch papier met maïs-, druif- en amandelrestanten. Deze laatste twee papiersoorten zijn nieuw in ons assortiment. Het ontwerp wordt gemaakt in hartje Lichtervelde en het drukwerk gebeurt in West-Vlaanderen. Daarnaast proberen we onze pakketjes zoveel mogelijk te versturen in gerecycleerde dozen. Zo houden we onze ecologische voetafdruk klein en de wereld fijn! Meer lezen waarom we ecologisch zijn? Lees onze blog: ecologisch, van productie tot verzending.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.